Domotica

Integratie, gebruiksvriendelijkheid, design en technologie zijn de belangrijkste elementen die aan de basis liggen van het succes van de domotica-productlijn.

Integratie

De verschillende functies die door het domoticasysteem worden beheerd, zijn intelligent met elkaar verbonden. Zo wordt, bijvoorbeeld, bij het openen van een raam, de verwarming of airconditioning uitgeschakeld. Bij het verlaten van de woning volstaat een eenvoudige druk op een knop om alle lichten en stopcontacten uit te schakelen, de centrale verwarming te verlagen, de rolluiken te bedienen, de CD speler uit te schakelen en het alarmsysteem te activeren. Wanneer er zonne-energie beschikbaar is, zal het Teletask domoticasysteem het volledig gebruik ervan optimaliseren. Wanneer de energiekosten hoog zijn, zal het systeem lage prioriteitsbelastingen uitschakelen, enz.

Gebruiksvriendelijkheid

Je hoeft geen hoogopgeleid persoon te zijn om het domotica-systeem te kunnen gebruiken. Van de standaard toetspanelen tot de high-end touchscreens:alles is zeer makkelijk bedienbaar. Elke functie wordt duidelijk op het display voorgesteld en is zeer gemakkelijk verstaanbaar én bedienbaar. In enkele seconden voelt u zich vertrouwd met uw Smartphone afstandsbediening!

Design

Een uitgebalanceerd design voor het interieur is van kapitaal belang. Elke drukknop, elk toetspaneel en elk aanraakpaneel onderscheidt zich. Ze zijn met zorg ontworpen. Een grote keuze aan frontplaatjes is beschikbaar. De mogelijkheid bestaat om uw frontplaten exclusief aan te passen aan uw persoonlijke smaak. Roestvast staal, massief glas of massief aluminium maken deel uit van de standaard beschikbare frontplaten.

Technologie

Alle interfaces zijn op een snelle, intelligente en uitermate stabiele bus (AUTOBUS) aangesloten. Onder de interfaces vinden we besturingsinterfaces, zoals toetsen, aanraakpanelen, touchscreens en sensoren. Woningen en gebouwen kunnen, verenigd in groepen, gecontroleerd en beheerd worden via het IP/internet. Bij Teletask draait het niet enkel rond producten en oplossingen, maar tevens om diverse nieuwe service mogelijkheden.

Enkele realisaties

Bekijk hier enkele domoticasystemen, geinstaleerd door Vanheule Installatietechniek